Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 6 november 2002

Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

BOUWVERGUNNINGEN aangevraagd
(kennisgeving volgens artikel 41 van de Woningwet) Nadere informatie over deze aanvragen bij de Unit Handhaving en Vergunningen

Bernsteinstraat 23, aanbrengen dakkapel voorzijde. Stadsplein nabij nr. 89, plaatsen openbaar toilet. Moezeldal 48, aanbouw woning.
Hobbemastraat 33, aanbrengen dakkapel.

BOUWVERGUNNINGEN, TOEGEKENDE MELDING verleend

Verzenddatum 24 oktober 2002:
Merellaan 358, 2 klassige noodschool plaatsen (tijdelijk).

Verzenddatum 30 oktober 2002:
Dubbelspoor 42, dakkapel voorzijde vergroten. Amstelkroon 7 en 9, vergroten van de woning op de verdieping. Kanrede 53, tuinhuisje plaatsen (toegekende melding).

Indien u meent door één van de bovengenoemde verleende vergunningen (beschikkingen) in uw belang te zijn getroffen, kunt u daartegen bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Volgens de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht moet het gemotiveerde bezwaarschrift binnen 6 weken na verzending van de beschikking worden ingediend.

INVALIDENPARKEERPLAATS

Het college heeft op 2 oktober 2002 besloten door plaatsing van het bord E6 van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 met een onderbord, waarop het kenteken is vermeld van het te parkeren motorvoertuig, en het aanbrengen van een wit diagonaal kruis in het bijbehorende parkeervak, het betreffende vak te reserveren als een parkeerplaats invaliden bestemd voor het onderstaande motorvoertuig.

Verzenddatum 2 oktober 2002 (datum besluit 2 oktober 2002): kentekennummer 91FBSX ten behoeve van de mevrouw J.H. Verwaal-Rosbergen
(bestuurder), De Baronie 276 te Capelle aan den IJssel;

Belanghebbenden kunnen krachtens de Algemene wet bestuursrecht tegen deze beschikking binnen een termijn van zes weken, gerekend vanaf de dag na uitreiking of verzending ervan een gemotiveerd bezwaarschrift bij de gemeente indienen. Desgewenst kunnen belanghebbenden, indien zij een bezwaarschrift bij de gemeente hebben ingediend, tegen betaling van griffierechten, een verzoek om voorlopige voorziening (onder andere schorsing) aanvragen bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

INTOCHT VAN SINT EN PIET

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Capelle aan den IJssel,
ieder voor zover bevoegd, maken bekend dat zij vergunning hebben verleend voor een
Sinterklaasintocht in Capelle aan den IJssel op zaterdag 16 november 2002.

De bouwaanvragen en meldingen waarvoor een procedure vereist is en het besluit inzake de invalideparkeerplaats, liggen ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.