Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 06-11-2002

Uselab realiseert ontwerp websites Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa).

Onlangs realiseerde Uselab het concept en ontwerp voor de website van de NMa (Nederlandse Mededingingsautoriteit), DTe (Dienst toezicht en uitvoering Energie) en het intranet van de NMa.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit zorgt voor de uitvoering van de Mededingingswet. De NMa handhaaft het verbod op kartels of misbruik van een economische machtspositie en toetst fusies en overnames.

Bij de organisatie werken ruim 300 medewerkers. Bij de NMa is ook DTe ondergebracht. DTe is belast met de uitvoering van en het toezicht op de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet.

In een aantal fasen is gekomen tot een optimale architectuur en vormgeving voor de sites. Als eerste is er een conceptfase doorlopen. Een workshop over de communicatie en functionaliteit van de nieuwe sites maakte deel uit van deze fase.

Vanuit het ontwikkelde concept is vervolgens een functioneel en grafisch ontwerp gerealiseerd waarbij de nadruk is gelegd op het aanbieden van informatie die aansluit bij de informatiebehoefte van de doelgroepen van NMa.

Naar verwachting gaan de websites en het intranet in december live. Uselab werkte bij dit project samen met Admore.


Uselab biedt originele en effectieve toepassingen aan organisaties die nieuwe media strategisch willen inzetten.

Uselab werkt o.a. voor: Stimorol, NMa, Vizzavi, Lederland, Universiteit Utrecht, Getronics, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Mijnders Meubelen, Kroon-Oil (Shell) en Omroepvereniging BNN.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Uselab BV
T.a.v. dhr. S. Arts
Herengracht 66
1015 BR Amsterdam

Telefoon: 020-5309666
Fax: 020-5309667
E-mail: info@uselab.com
Website: http://www.uselab.com

Uselab BV - Herengracht 66 - 1015 BR Amsterdam
Phone +31(0)20 5309666 - Fax +31(0)20 5309667
E-mail: info@uselab.com - http://www.uselab.com