Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 6-11-2002 Persbericht district De Leijgraaf

GESTOLEN BESTELBUS TERUGGEVONDEN, Uden

De bestelbus, die dinsdagochtend gestolen werd vanaf de Cellostraat, is later die dag uitgebrand teruggevonden aan de Vijverweg te Uden. De scooters die in de bus stonden, zijn niet teruggevonden.

GEWOND BIJ AANRIJDING, Uden

Een 19-jarige bromfietser uit Uden is dinsdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Kastanjeweg/Mondriaanplein te Uden. Een 30-jarige automobilist uit Uden reed over de Kastanjeweg, komende uit de richting van de Markt. Toen hij linksaf het Mondriaanplein op wilde draaien ontstond een aanrijding met de bromfietser die uit de richting van de violierstraat kwam. Het slachtoffer droeg geen helm en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, Veghel

Een 49-jarige automobilist uit Veghel is dinsdagavond aangehouden aan de Middegaal in zijn woonplaats. Na onderzoek bleek de man te veel gedronken te hebben. Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 9 uur.

GETUIGEN GEZOCHT, Uden

De politie is opzoek naar getuigen van het volgende voorval. Een onbekende man bedreigde omstreeks middennacht een 57-jarige inwoner van Uden met een mes op de Pastoor Spieringsstraat te Uden. Hij eiste daarbij de mobiele telefoon van de Udenaar. Het slachtoffer zei dat hij geen mobiele telefoon had. Daarop pakte de man het slachtoffer vast bij zijn jas. Het slachtoffer wist zich los te rukken, maar viel daarbij achterover. Doordat hij hard om hulp riep, is de verdachte weggerend. Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 1.60 meter, met een donkere pet. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met politie team Uden via 0900-8844.

VERDACHTEN HANDEL IN VERDOVENDE MIDDELEN AANGEHOUDEN, Uden

De politie heeft vanmorgen twee inwoners van Uden (36 en 32 jaar) aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Tevens is op diverse plaatsen in Uden huiszoeking gedaan. Hierbij zijn geen verdovende middelen aangetroffen. De Udenaren worden er van verdacht gedeald te hebben in de zogenaamde Flatwijk in Uden. De verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.