Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 6-11-2002 Persbericht Aa & Dommel

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, Rosmalen

Een 57-jarige inwoner van Rosmalen is dinsdagnacht aangehouden in zijn auto op de Deken van Roestellaan in zijn woonplaats. Na onderzoek bleek de man te veel gedronken te hebben. Tegen de automobilist is proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast kreeg hij een rijverbod van 3 uur.

INBREKER AANGEHOUDEN, Rosmalen

De politie heeft dinsdagnacht een 19-jarige inwoner van Rosmalen aangehouden aan de Burgemeester Molenaarhoeven in zijn woonplaats. De man wordt er van verdacht die nacht ingebroken te hebben in een woning in die straat. Een agent hoorde glasgerinkel en ging polshoogte nemen. Hij zag de verdachte op het dak zitten. Toen hij de verdachte aansprak, rende deze weg. De eigenaar van een horecagelegenheid onder de woning meldde dat een voor hem bekende man zich die avond vreemd gedroeg in zijn zaak. Op basis van het signalement kon de verdachte in zijn woning aangehouden worden. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO ONTVREEMD BIJ INBRAAK WONING, `s-Hertogenbosch

Onbekenden hebben vannacht ingebroken in een woning aan de Meerwijkweg in `s-Hertogenbosch. Door het openen van een keukenraam wist men toegang te verkrijgen tot de woning. Er werden ondermeer een mobiele telefoon en autosleutels weggenomen. Tevens is een auto, die geparkeerd stond op de oprit, weggenomen. Het betreft hier een rode Volkswagen Caddy met kenteken 08-VF-TB.