Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 6-11-2002 2e persbericht van woensdag 6 november 2002

Berichten uit de regio

Helmond: Vrouw aangerand
Een 24-jarige Helmondse vrouw is woensdag tussen 0.30 en 2.00 uur op het Sjef de Kimpepad aangerand. De vrouw liep daar toen zij werd aangesproken door een man. De man betastte haar, maar de vrouw begon te slaan. Daarna rende zij weg. De man was tussen de 25 en 30 jaar oud. Bij hem was een andere man. Deze heeft niets gedaan.

Breugel: Fietser gewond
Bij een aanrijding tussen een bromfietser en een fietser, woensdag om 7.45 uur op de kruising Piet Heinstraat Venuslaan Colijnstraat, is de fietser gewond geraakt. De bromfietser, een 35-jarige man uit Breugel, reed over de Piet Heinstraat en gaf geen voorrang aan de 16-jarige Breugelse fietser die van rechts kwam. Een aanrijding was het gevolg. De fietser is met een gebroken kuitbeen in het Catharinaziekenhuis opgenomen.

Budel: Inbraken
In de nacht van dinsdag op woensdag is op drie plaatsen in Budel ingebroken.


- In een woning aan de Patrijslaan werd de achterdeur opengebroken. De buit was een videorecorder, een fotocamera en een gsm.


- Uit een woning in dezelfde straat verdwenen twee jassen, twee gsms en 70,=. Ook hier werd de achterdeur opengebroken.


- In een woning aan de Midbuulweg kwam men op dezelfde manier binnen. De bewoner mist een gsm en 200,=.

Budel-Dorplein: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 9.00 en 10.15 uur is op de Hoofdstraat een snelheidscontrole gehouden. Van de 162 passanten reden er 24 te hard. Er is geen hoogste snelheid gemeten. 50 km/u is de maximumsnelheid op de Hoofdstraat.

Geldrop: Diefstal auto
Vanaf de Koninginnestraat is in de nacht van dinsdag op woensdag een zwarte Renault Mégane met het kenteken NZ-XG-72 gestolen.

Geldrop: Zakkenrollerij
Twee Geldropse vrouwen van 27 en 51 jaar oud hebben woensdag aangifte gedaan van zakkenrollerij in de Langstraat. In beide gevallen werd een portemonnee uit de tas gehaald. In de ene portemonnee zaten pasjes en 130,= en in de andere pasjes en 20,=. De zakkenrollerij zou tussen 12.45 en 13.10 uur gepleegd zijn.

Nuenen: Zakkenroller
Een 67-jarige vrouw uit Nuenen is woensdag tussen 11.30 en 12.00 uur het slachtoffer geworden van een zakkenroller. De vrouw was in een winkel aan het Park toen zij bij de kassa haar portemonnee miste. Deze was uit haar tas weggenomen. Behalve de gebruikelijke pasjes was er ruim 60,= verdwenen.