Océ Persbericht Océ N.V.

CEO Océ-USA Holding, Inc.

De Raad van Bestuur van Océ N.V. maakt met genoegen bekend dat de heer Ronald E. Daly zal worden benoemd tot Chief Executive Officer van Océ-USA Holding, Inc. met ingang van 1 december 2002. Hij zal de heer G.B. Pelizzari opvolgen, die met ingang van 30 november 2002 met pensioen zal gaan.

Ronald E. Daly

De heer Daly zal tevens worden voorgedragen voor benoeming in de Raad van Bestuur aan de aandeelhoudersvergadering van 12 maart 2003. Bij goedkeuring van deze voordracht door de vergadering van aandeelhouders zal de Raad van Bestuur van Océ N.V. bestaan uit R.L. van Iperen (voorzitter), J. van den Belt, R.E. Daly en J.F. Dix.

De heer Daly, Amerikaans staatsburger, vervulde diverse management functies bij RR Donnelley & Sons Company, een van de leiders in de print industrie met een jaarlijkse omzet van $ 5,3 miljard. De heer Daly is thans President Print Solutions.

De heer Pelizzari kan terugkijken op een succesvolle carrière van 28 jaar bij Océ. Sinds 1998 is hij lid van de Raad van Bestuur van Océ N.V. en Chief Executive Officer van Océ-USA Holding, Inc. De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur zijn de heer Pelizzari veel dank verschuldigd voor zijn uitstekende bijdrage aan de groei en de resultaten van de Océ Groep.

Océ N.V. Voor nadere informatie:
6 november 2002 Océ N.V., Paul Hollaar
Corporate Communications
Venlo, Nederland
Telefoon 077 359 2000
email hol@oce.nl