VNU N.V.

Haarlem, 6 november 2002

BENOEMINGEN VNU WORLD DIRECTORIES

De heer Jan Vandenwyngaerden is met ingang van 1 februari 2003 benoemd tot Managing Director van Promedia, de belangrijkste uitgeverij van telefoongidsen in België. Hij volgt in deze functie de heer Georges Seghers op, die per dezelfde datum Vice President Sales & Marketing van VNU World Directories wordt.

Jan Vandenwyngaerden is momenteel CEO van Sanoma Magazines Belgium, de grootste tijdschriftenuitgeverij van België. Voorheen maakte dit bedrijf onder de naam Mediaxis deel uit van VNU. Jan Vandenwyngaerden bekleedt deze functie sinds 1996. Daarvoor had hij verschillende sales- en marketingfuncties bij Unilever.

Georges Seghers werd in 1997 Managing Director van Promedia. Eerder vervulde hij daar verschillende sales- en marketingfuncties. Onder zijn leiderschap is de succesvolle samenwerking tussen Promedia en Belgacom tot stand gekomen. In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk worden voor de sales- en marketingactiviteiten van de groep, de minderheidsdeelnemingen van VNU World Directories en de Business Development activiteiten van de groep.

VNU is een toonaangevend internationaal media- en informatieconcern. Haar kernactiviteiten zijn marketing information, media measurement & information, business information en directories. VNU is in meer dan 100 landen actief. Bij het concern werken wereldwijd ongeveer 38.000 mensen. De omzet bedraagt ruim EUR 4,3 miljard.