Ingezonden persbericht


Op 6 en 7 november 2002 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de tweede editie van het financiële evenement voor ondernemer en bedrijf plaats: Business Finance 2002. Dit zakenevenement wordt georganiseerd in samenwerking met Het Financieele Dagblad om naast een goede mediaondersteuning ook inhoudelijk van een kwalitatief programma verzekerd te zijn.

Business Finance biedt u de unieke kans om in slechts twee dagen persoonlijk in contact te treden met ondernemers en bedrijven, die geïnteresseerd zijn hun inkoop van financiële diensten te optimaliseren. Door de combinatie van een beurs met een uitgebreid seminar-programma kunnen bezoekers zich zowel breed als inhoudelijk oriënteren op het grote aanbod in de financiële markt.

Wellicht biedt Business Finance ook voor u de mogelijkheid om in contact te treden met vele ondernemers en beslissingsbevoegde managers. Voor meer informatie treft u bijgesloten exposantendocumentatie aan en kunt u onze Internetsite raadplegen: www.businessfinance.nl. Een extra gunstige 'deal' kunt u sluiten tijdens de voorinschrijving, die loopt vanaf heden tot 1 juni.

Mocht u nog vragen hebben, dan geven wij uiteraard graag persoonlijk een toelichting.
Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen als deelnemer aan Business Finance 2002 op 6 & 7 november!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Business Finance

Jeroen Lubbers
Projectmanager

bijlage: exposantenbrochure, inschrijfformulier en seminarformulier.

Business Finance is een initiatief van Aromedia Events en wordt georganiseerd in samenwerking met Het Financieele Dagblad