Ingezonden persbericht

Lustrum: voor de vijfde maal een verkiezing overheidsmanager van het jaar

DORDRECHT, 20020416 -- De stichting Overheidsmanager van het jaar organiseert dit jaar voor de vijfde maal de gelijknamige verkiezing.

De stichting is op zoek naar overheidsmanagers die hebben bewezen van grote betekenis te zijn voor het functioneren van zijn of haar overheidsinstelling.

U kunt uw kandidaat nog aanmelden tot 30 april 2002. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier krijgt u het profiel -op basis waarvan de kandidaten door de jury worden beoordeeld- toegezonden.

De bekendmaking van de winnaar van de verkiezing Overheidsmanager van het Jaar 2002 vindt plaats op woensdagavond 6 november 2002 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

De stichting wil door middel van activiteiten steeds meer naar buiten treden. Zij wil duidelijk maken dat de overheid een aantrekkelijke en uitdagende werkomgeving biedt. Eén van deze activiteiten is het digitale debat dat plaatsvindt op de website van de Stichting www.overheidsmanager.nl. Het discussieforum biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een discussie te voeren of kennis uit te wisselen over onderwerpen gerelateerd aan het openbaar bestuur. Een gebruikersnaam en wachtwoord voor het digitale debat is via de website van de stichting aan te vragen. Het debat wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, bureau Algemene Bestuursdienst en het Innovatiecentrum Openbaar Bestuur.



Ingezonden persbericht