Ingezonden persbericht

Advance ZX1000 en ZX3000. Uw reisgenoten voor onderweg

HEEMSTEDE, 20021106 -- Advance Technology introduceert de Advance ZX1000 en ZX3000 in Nederland. De ZX1000 en ZX3000 zijn draagbare computers pur sang. Met een bijzonder fraai design, een helder en groot TFT-scherm en te voorzien van de allerlaatste communicatietechnieken zijn ze overal te gebruiken. Zeker in combinatie met spraakherkenning en besturing. Ideaal voor o.a. marktonderzoekbureaus, politie, ziekenhuizen, onderhoudmonteurs, etc.. Door gebruik van PCMCIA en Compact flash kaarten kunt u de Advance ZX1000 en ZX3000 uitbreiden met bijv. een harddisk. Standaard wordt de ZX1000 en ZX3000 geleverd met spraakherkenning en tekst naar spraak. Zo is er voor iedere situatie een geschikte ZX1000 of ZX3000.

Advance ZX1000 en ZX3000
De nieuwe Advance tablet PC's zijn uniek in hun soort. Een draagbare computer met vele mogelijkheden. Marktonderzoekbureaus zouden deze in combinatie met een draadloos netwerk en server op een beurs kunnen gebruiken. Dat geeft de gebruiker maximale vrijheid. Zo ook bij de politie. Middels de GPRS/GSM/GPS kan de politiebeambte met elke instantie communiceren, gegevens opvragen omtrent personen, voertuigen en gebouwen of direct haar positie bepalen. En wat dacht u van schade experts. Direct schade opnemen, invullen, foto's nemen en doorsturen. Geen moeite met de ZX1000 of ZX3000. Beide modellen zijn voorzien van een PCMCIA-slot. Ook op kantoor bewijzen zij hun waarde. Zo is het mogelijk om een beeldscherm, muis en een opvouwbaar toetsenbord middels USB aan te sluiten. Internetten en telefoneren is gemakkelijk te realiseren door middel van een extra insteekkaartje. Naast deze fantastische apparaten zijn er tal van accessoires te verkrijgen die het werken vergemakkelijken. Scanner, digitale camera, USB printers om er maar eens enkele te noemen. Ook softwarematig zijn de ZX1000 en ZX3000 bijzonder gebruiksvriendelijk. Middels spraakherkenning en besturing zijn de ZX1000 en ZX3000 stemgestuurd te bedienen. Ook het hardop voorlezen van teksten met de tekst naar spraak functie behoort tot de mogelijkheden (verwacht in 1e kwartaal 2003). Beide modellen draaien op Windows CE. Een speciaal voor mobiele apparaten ontwikkelde Windows versie. Zo kunt u blijven werken zoals u dat gewend bent. Voor Windows CE zijn er al veel populaire software titels beschikbaar, waaronder Outlook, Excel en Word. De ZX1000 en de ZX3000 worden geleverd inclusief leren etui, software, batterij en 1 jaar carry-in garantie.

Advance Technology
Advance Technology is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers en oplossingen. Naast het eigen merk levert Advance Technology ook Sony-, Toshiba- en HP-producten. Dit persbericht en andere persinformatie van Advance Technology kunt u ook vinden op de Advance Technology website: www.laptops.nl



Ingezonden persbericht