Gemeente Leeuwarden

Hoogste punt appartementencomplex Landsend bereikt

Hoogste punt Landsend bereikt Op woensdag 6 november heeft loco-burgemeester G. Krol op officiële wijze het hoogste punt gemarkeerd van het appartementencomplex Landsend in Zuiderburen. De loco-burgemeester assisteerde een bouw-engel die letterlijk de kroon zette op het dak van Landsend.

Landsend is ontwikkeld door Vestia Projectontwikkeling uit Zwolle. Het complex telt veertien appartementen, waaronder twee penthouses. Op één penthouse na zijn alle appartementen verkocht. Het wordt naar verwachting opgeleverd in het voorjaar van 2003. Landsend is het hoogste gebouw in Zuiderburen en ligt op een prachtige locatie, op de kruising van het Van Harinxmakanaal en de Nauwe Greuns.

Volgens de planning zullen tot het jaar 2007 in Zuiderburen 1750 woningen worden gebouwd. Naast projectontwikkelaars zijn ook woningcorporaties actief. Wie meer informatie wenst over nieuwbouwprojecten in Zuiderburen kan terecht in het Informatiecentrum (gevestigd aan het Hop) dat op maandag tot en met donderdag geopend is van 13.30 tot 17.00 uur, op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.