Ingezonden persbericht

TOPCALL organiseert seminar 'Integration & Business Communications'

Zaltbommel, 9 oktober 2002 -- Op woensdag 6 november organiseert TOPCALL het gratis seminar 'Integration & Business Communications'. Tijdens dit seminar komen verschillende partners aan het woord die betrokken zijn bij veranderingsprojecten van bedrijfsprocessen waarbinnen integratie en communicatie belangrijke succesfactoren zijn.

Het seminar is bedoeld voor gebruikers van complexe infrastructuren en talrijke applicaties en voor organisaties waarvoor het optimaliseren van communicatie een managementvraagstuk is. Zij kunnen tijdens het seminar inzicht verkrijgen in de nieuwste trends op het gebied van zakelijke communicatie. Centraal staat de vraag hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd door middel van integratie.

Vanuit hun eigen specifieke invalshoek besteden de sprekers aandacht aan de rol van integratie in bedrijfsprocessen. In de bondige presentaties worden projecten belicht die recent zijn uitgevoerd bij relaties. Keynote speaker is de heer B. Emmerson, trendwatcher op het gebied van ICT. In zijn presentatie zullen uitgesproken ideeën omtrent integratie naar voren komen. Namens TOPCALL zal CTO F. Bouwmeester spreken over technologische ontwikkelingen in berichtenverkeer. De overige sprekers zijn de heren ir. M.J.J. van Nielen van Cap Gemini Ernst & Young, P. van Arendonk van Cisco Systems Nederland, M. de Vries van Info Support en R. Weijers van Océ Nederland B.V.

Agenda-informatie:
Seminar Integration & Business Communication
Datum: woensdag 6 november, 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Stadion Galgenwaard, Utrecht

Nadere informatie en aanmelding: op www.topcall.nl of bij TOPCALL Nederland B.V.
(tel: 0418-570 424)