Gemeente Son en Breugel


Begrotingskrant 2003
16-10-2002
Elk jaar maakt de gemeente een begroting voor het komend jaar. Wat hebben wij te besteden en waar geven wij het aan uit? In het middenkatern van De Brug belichten wij een aantal van deze uitgaven in de Begrotingskrant 2003. Uiteraard kunt u op het gemeentehuis de concept-begroting inzien of de begrotingskrant hier downloaden. De verschillende politieke partijen die zitting hebben in de gemeenteraad zullen over enkele weken in De Brug hun reactie geven op de begroting. Daarna volgen 2 vergaderingen van de gemeenteraad in november. Aan het einde van de tweede vergadering wordt de begroting 2003 definitief vastgesteld.

Behandeling op 7 november
De eerste avond is op donderdag 7 november a.s., aanvang 20.00 uur, in de raadszaal van het gemeentehuis. Aan het begin van deze avond is er een inspreekmogelijkheid voor u. Hoe u dat moet doen leest u in bijgevoegde Begrotingskrant. Daarna komen de fracties aan het woord met hun algemene beschouwingen. Vervolgens debatteert de raad over de begroting 2003 en de meerjarenramingen en de avond eindigt met het vaststellen van conclusies en aanbevelingen aan het college van burgemeester en wethouders.

Behandeling op 14 november
De begrotingsbehandeling wordt voortgezet op donderdag 14 november a.s., aanvang 20.00 uur. Tijdens deze avond is er geen inspreekmogelijkheid voor het publiek. U bent uiteraard van harte welkom om de definitieve besluitvorming te aanschouwen. Het college van wethouders reageert dan op de vragen en aanbevelingen van de raad. Vervolgens wordt de begrotingsbehandeling voortgezet. Aan het einde van de vergadering worden de begroting en de meerjarenramingen definitief vastgesteld.

U kunt hieronder de begrotingskrant 2003 downloaden. In verband met de groote van het bestand kan dit enkele minuten duren.

Te downloaden :
Begroting 2003.pdf