KNMG

Themabijeenkomst KNMG District XXII Midden Brabant

Het bestuur van KNMG District XXII Midden Brabant organiseert op donderdag 7 november a.s. zijn jaarlijkse thema-avond rondom de op prinsjesdag uitgebrachte zogenoemde Zorgnota 2003 (de begroting van het ministerie van VWS). Hierin worden de beleidsvoornemens van het kabinet voor het komende begrotingsjaar gepresenteerd en wordt een vooruitblik gegeven tot 2006. In de diverse media is ruime aandacht besteed aan de (consequenties voortvloeiende uit de) Zorgnota. Via een persbericht heeft de KNMG haar ongerustheid naar buiten gebracht over o.a. de betaalbaarheid van de voornemens van de minister van VWS.

Na de ontvangst om 20.00 uur met koffie/thee wordt de thema-avond om 20.30 uur geopend door I.N.M. Maas, arts MHA, bestuursvoorzitter van het district. Hij zal een korte introductie op de Zorgnota 2003 geven. Vervolgens zullen enkele onderwerpen die centraal staan in de gezondheidszorg én ook in het district zeer actueel zijn, worden belicht door H. de Goeij, directeur-generaal VWS (voorheen directeur GGD Hart voor Brabant), M. Leers, voorzitter Raad van Bestuur CZ, H. Kemps, directeur Provinciale Raad Volksgezondheid Noord-Brabant en W. van der Meeren, lid van de Raad van Bestuur van het Elisabeth Ziekenhuis. Na de inleidingen is er een ruime gelegenheid om te discussiëren over wat u graag verbeterd zou willen zien in uw dagelijkse werk. Uw reacties zullen door het districtsbestuur aan het KNMG Federatiebestuur worden overgebracht. De discussie wordt uiterlijk om 22.00 uur gesloten, waarna u kunt napraten onder het genot van een hapje en drankje.

De bijeenkomst is geaccrediteerd en vindt plaats in het Auditorium van Zorgverzekeraar CZ, Ringbaan West 236, Tilburg. De thema-avond is vrij toegankelijk voor alle federatieleden (artsen én studenten geneeskunde) van het district én andere KNMG-districten.

Voor vragen en om u (kosteloos) in te schrijven kunt u zich per e-mail (marielouise@dhvmbr.nl) of telefoon (013-4657687) wenden tot het secretariaat van KNMG District XXII Midden Brabant.