EUROPOINT BV

Tijd voor @ndersWerken

TELEWERKEN OF @NDERSWERKEN?

Hoe geeft u invulling aan de vragen van uw personeel om te telewerken, hoe wil uw personeel in de toekomst werken en waar? Wat zijn de mogelijkheden voor telewerken, hoe ervaart een telewerker zijn nieuwe manier van werken?

Belangrijke vragen, waarop wij u op 7 november een antwoord hopen te geven. De bal kan in elk geval gaan rollen. U ontmoet specialisten en mede-vakgenoten die samen met u kunnen discussieren over welke kant we uitgaan.

Een ding is zeker, het is zonde van de tijd en het humeur van uw werknemer om onnodig in een (dagelijkse) file aan te sluiten. Er zijn genoeg andere mogelijkheden!!

De heer Eckart Wintzen, hoofd chaos van Extent schetst een beeld van de toekomst, wat zijn dromen, wat wordt werkelijkheid? Aandacht voor de file-problematiek en oplossingen hiervoor worden verwoord door de heer Marc van Lieshout van TNO STB. Twynstra Work Innovations laat een praktisch model zijn met kosten en baten voor telewerkers, waar ondernemers zo mee aan de slag kunnen. Kortom een totaal beeld van de ontwikkeling op het gebied van @ndersWerken met mogelijkheden voor discussie.

Stichting Nederlands TelewerkForum en de Provincie Flevoland hopen ook u te kunnen ontmoeten op het congres @ndersWerken op het Stadhuis van Almere.

Noot aan de redactie:
Indien u interesse heeft om over @ndersWerken een artikel te schrijven, kunnen wij interviews regelen met de betrokkenen. Tevens willen wij u hierbij uitnodigen deel te nemen aan het congres. Graag ontvangen wij uw verzoek met een kopie van uw perskaart. De teksten van de presentaties zijn voor u beschikbaar tijdens het congres. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Europoint b.v. Anita Blees, Postbus 822, 3700 AV Zeist Tel.: 030 6933 489, Fax: 030 6917 394, E-mail:
ablees@europoint-bv.com
Web: www.europoint-bv.com/events/telewerk of www.telewerkforum.nl

21 okt 02 13:08