Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 30 oktober 2002

Op sportpark de Kievit
FEESTELIJKE INGEBRUIKNAME KUNSTGRASVELDEN

Op donderdag 7 november aanstaande worden op sportpark de Kievit twee kunstgrasvelden officieel in gebruik genomen. Om 19.00 uur zal wethouder L.J.I. Sommer (Sportzaken) een openingsceremonie verrichten op het kunstgrasveld aan de Kervel 6. Na de opening vindt er een sportief programma plaats. Zo zullen de raadsleden van de gemeente Geldrop de sportieve strijd aangaan met het team van G-voetbal S.V. Braakhuizen. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De kunstgrasvelden zullen worden gebruikt door de voetbalverenigingen V.V. Geldrop/AEK en S.V. Braakhuizen. Aanleiding voor de aanleg van deze velden was de slechte kwaliteit van de trainingsgrasvelden waar beide verenigingen op moesten spelen. Deze waren erg kwetsbaar voor weersinvloeden. Kunstgrasvelden zijn weersongevoeliger en daardoor het hele jaar intensief te bespelen. Het veld van V.V. Geldrop/AEK voldoet bovendien aan alle technische eisen van de FIFA.

PROGRAMMA

18.00-18.45 uur: ontvangst in clubhuis V.V. Geldrop/AEK, Kervel 6.

Kunstgrasveld V.V. Geldrop/AEK:

19.00-19.30 uur: welkom en openingsceremonie door wethouder L.J.I. Sommer en toespraak door de heer
J. Driedonks, voorzitter van V.V. Geldrop/AEK, namens beide voetbalverenigingen.

Optreden harmonie

Veld S.V. Braakhuizen:

19.30-20.00 uur: G-voetbal team S.V. Braakhuizen tegen raad en college gemeente Geldrop. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J. van Bussel;
20.15-21.15 uur: Huidige dames 1 tegen oud-kampioen van Nederland S.V. Braakhuizen.

Veld V.V. Geldrop/AEK:

19.30-20.15 uur: F-team V.V. Geldrop/AEK tegen F-team S.V. Braakhuizen;
20.30-21.30 uur: Geldrop/AEK 1 tegen S.V. Braakhuizen 1; 21.30 uur: Afsluitende bijeenkomst in het clubhuis van S.V. Braakhuizen, Winde 1a.