Gemeente Son en Breugel


Behandeling begroting op twee avonden
04-11-2002
Tijdens twee bijeenkomsten van de gemeenteraad wordt de begroting 2003 behandeld.

7 november
De eerste avond is op donderdag 7 november a.s., aanvang 20.00 uur, in de raadszaal van het gemeentehuis. Aan het begin van deze avond is er een inspreekmogelijkheid voor u. Daarna komen de fracties aan het woord met hun algemene beschouwingen. Vervolgens debatteert de raad over de begroting 2003 en de meerjarenramingen en de avond eindigt met het vaststellen van conclusies en aanbevelingen aan het college van burgemeester en wethouders.

14 november
De begrotingsbehandeling wordt voortgezet op donderdag 14 november a.s., aanvang 20.00 uur. Tijdens deze avond is er geen inspreekmogelijkheid voor het publiek. U bent uiteraard van harte welkom om de definitieve besluitvorming te aanschouwen. Het college van wethouders reageert dan op de vragen en aanbevelingen van de raad. Vervolgens wordt de begrotingsbehandeling voortgezet. Aan het einde van de vergadering worden de begroting en de meerjarenramingen definitief vastgesteld.

U kunt de begroting inzien in het gemeentehuis tijdens kantooruren. U kunt de begroting ook lezen via deze website, onder het kopje beleid.