Partij van de Arbeid

Den Haag, 5 november 2002

Jeltje van Nieuwenhoven praat met winkeliers over veiligheid

Donderdag 7 november bezoekt PvdA-fractievoorzitter Jeltje van Nieuwenhoven winkeliers in Amsterdam Osdorp om te praten over de onveiligheid in het winkelcentrum. Van Nieuwenhoven spreekt onder andere met kleine zelfstandigen en de filiaalhouder van Blokker over mogelijke nieuwe oplossingen om berovingen en winkeldiefstal tegen te gaan en andere problemen waar winkeliers tegen aanlopen. Het werkbezoek begint om 15.30 uur bij C&A, Osdorpplein 805 te Amsterdam.

Na een inleidend gesprek met bestuursleden van de vereniging Winkelcentrum Osdorp, de chef van het wijkteam, de politie-buurtregisseur en Henk Grifhorst van MKB Amsterdam bezoekt Van Nieuwenhoven enkele winkels. De fractievoorzitter van de PvdA wordt onder meer vergezeld door een aantal PvdA Tweede-Kamerleden en enkele lokale PvdA-volksvertegenwoordigers. Na afloop van het bezoek worden enkele conclusies getrokken over hoe de veiligheid verbeterd kan worden.

's-Avonds bezoekt Van Nieuwenhoven burgemeester Job Cohen en neemt ze deel bijeenkomst waar de kandaatlijsttrekkers zich presenteren. De bijeenkomst vindt plaats in Hotel Arena,'s Gravesandestraat 51 te Amsterdam en begint om 19.30 uur.



Partij van de Arbeid