Gemeente Velsen

Velsen, 1 november 2002

Verkeershinder route Breedbandweg - Velsertraverse Velsen-Noord

Wanneer de weersomstandigheden het toelaten worden vanaf dinsdagmiddag 5 november tot en met de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 november asfaltreparaties uitgevoerd op de route Breedbandweg, Wenckebachstraat, Rijk de Waalweg en de Velsertraverse in Velsen-Noord. Het verkeer zal hiervan enige hinder ondervinden.

Vanwege de asfaltreparaties en de reparatie van een rioolputdeksel zijn vanaf dinsdagmiddag tot en met donderdagnacht minder rijstroken op het kruispunt Breedbandweg / Wenckebachstraat beschikbaar.

Op woensdag 6 november worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd op de Rijk de Waalweg. Hiervoor wordt de weg tijdelijk versmald tot één rijstrook per rijrichting en wordt een tijdelijke doorsteek door de middenberm aangelegd.

In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 november worden vanaf 19.00 uur 's avonds tot ca. 06.00 uur 's ochtends op de gehele route werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer grotendeels over één rijstrook geleid. Daarbij geldt een snelheidsbeperking tot 30 km/uur. Op de Rijk de Waalweg wordt in die nacht een aantal stroken asfalt gerepareerd. Ook op de Velsertraverse worden asfaltreparaties uitgevoerd. Daarnaast worden hier noodreparaties verricht aan de voegen van de viaducten. Wanneer de weersomstandigheden in de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 november te slecht zijn wordt uitgeweken naar de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 november.

De verkeerslichten op de kruising Breedbandweg / Wenckebachstraat en op de Velsertraverse ter hoogte van de toerit naar de tunnel worden gedurende de werkzaamheden buiten gebruik gesteld (knipperen). De verkeerslichten op de kruising Velserweg / Rijk de Waalweg / Wijkerstraatweg / Velsertraverse blijven normaal in werking.