Gemeente Vianen


1. Meepraten over de structuurvisie?

2. Informatieavond hondenbeleid

3. Begroting 2003 nu op de website

4. Werkzaamheden openbare verlichting

5. Werk aan weg en riolering

6. Plattegrond Vianen nu ook op internet

7. Gemeentenieuws in Het Kontakt nu op de website Meepraten over de structuurvisie?

De gemeente Vianen gaat de komende tijd een structuurvisie opstellen. Daarin wordt bepaald waar natuur, wonen, werken en voorzieningen hun plek in het landschap zulen krijgen. Wie bepaalt nu hoe de ruimte wordt verdeeld? Dat zijn de gemeente, de belangenorganisaties en u, de bevolking van de gemeente.

Hoe moet de ruimte verdeeld worden?

Op meerdere manieren kunt u meedoen in het proces. Allereerst zijn er (minimaal) vier georganiseerde dagen (avonden) waarbij er gelegenheid is te reageren. De precieze data worden nog bepaald. U kunt bijvoorbeeld denken aan een inloopavond, een discussieforum en/of marktkraampjes.
Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen in de klankbordgroep. Deze groep zal ongeveer 6 keer bij elkaar komen om gemeentelijke stukken te bespreken en van commentaar te voorzien. Het is een brede groep met vertegenwoordigers van belangenorganisaties en enkele inwoners van Vianen. Bij afdeling Voorlichting kunt u zich hiervoor opgeven. Het kan zijn dat er veel aanmeldingen van inwoners binnenkomen. Helaas zullen wij dan genoodzaakt zijn sommige geĂŻnteresseerden te bedanken maar laat dat u niet weerhouden om te reageren. Uiteraard kunt u altijd uw visie op papier zetten en sturen naar de gemeente. Alle reacties zijn welkom.

Direct op de hoogte blijven van ontwikkelingen of meepraten? Geef dan uw persoonlijke gegevens door aan de afdeling Voorlichting. U kunt bellen met 0347-369 488 of een e-mail sturen met daarin duidelijk aangegeven: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, beroep en e-mailadres. U krijgt dan persoonlijk een uitnodiging. Houdt sowieso het Kontakt en de website in de gaten. Meer informatie over de structuurvisie vindt u op deze website bij Gemeentelijke informatie onder Ruimtelijke ordening.