Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-11-2002 Persberichten district Binnensticht, 10.45 uur

Hond gestolen

ZEIST- Op woensdagmiddag werd een hond gestolen.

Een 52-jarige hondenbezitster uit Zeist bond omstreeks 13.30 uur haar
1 jaar oude zwarte Labrador vast aan een hek gelegen aan de Slotlaan. Toen ze na vijf minuten naar buiten kwam bemerkte ze dat haar hond, genaamd Sara, was verdwenen. De hondenbezitter ging op onderzoek uit en hoorde van een getuige dat ze een man en een vrouw had zien lopen met een soortgelijke hond. In de omgeving werden deze personen en hond niet meer aangetroffen.

De vrouw deed aangifte van diefstal bij de politie. De hond is voorzien van een chip.

Tasjesroof

BILTHOVEN- Op woensdagmiddag werd een bejaarde vrouw beroofd van haar tas.

Omstreeks 15.30 uur liep de vrouw over de Spoorlaan. Op een gegeven moment hoorde ze iemand achter haar aan komen rennen. Vervolgens voelde ze een hard ruk aan haar handtas welke ze over haar schouder had hangen. De 75-jarige vrouw uit Bilthoven hield haar tas echter stevig vast en kwam ten val. De laffe berover rende vervolgens zonder buit weg.

De vrouw liep door de valpartij een schaafwond op aan haar arm en een pijnlijk heup op maar hoefde zich niet onder doktersbehandeling te stellen. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het district Binnensticht;0900-8844.

Man slaat man

DE BILT- Op woensdagavond werd een winkelmedewerker geslagen met een bezemsteel. Omstreeks 18.15 uur was een nog onbekende man in een winkel gelegen aan de Hesseweg. In de winkel was een 31-jarige man uit De Bilt aan het werk. Plotseling werd deze man geslagen door de onbekende man met een bezemsteel. De geweldpleger liep de winkel uit. De 31-jarige man liep vervolgens achter de man aan en vroeg waarom hij geslagen was door hem. De onbekende man gaf aan het niet meer te zien zitten en daarom sloeg. Hij liep vervolgens weg. De man deed aangifte bij de politie en de politie onderzoekt de zaak.