Ingezonden persbericht

Informatiebijeenkomsten emigratie manitoba Canada

P E R S B E R I C H T

Een groeiseizoen van tenminste drie maanden. Volop ruimte. Lage investeringskosten en hoge rendementen. En een zeer deskundige boer/makelaar. Volop keuze uit farms in alle sectoren van de landbouw. Dat is de ontdekking van Manitoba, prairieprovincie in het midden van Canada. Maar Manitoba is ook en volop Canada.

MET MANITOBA MEER MOGELIJKHEDEN

Boeren uit Ontario, Alberta en BC hebben Manitoba al ontdekt. De nieuwkomers zijn vooral Canadezen uit andere provincies. Ook op de informatie-avonden van Otten & Streng kwam steeds meer vraag naar Manitoba. Dat heeft geleid tot verdere verkenning van deze provincie en van de markt. Toen er contact kwam met Adriaan Hengstmengel (boer en makelaar ten Zuid-Oosten van Winnipeg) en zijn portefeuille, kwaliteiten en persoonlijkheid in beeld kwamen, was de keuze snel gemaakt. Otten & Streng kunnen op dezelfde hoogwaardige wijze als in Ontario en Alberta nu ook Nederlandse boeren in Manitoba van dienst zijn. Een belangrijke uitbreiding. Hengstmengel hoopt op de informatie-avonden aanwezig te zijn met een variatie aan verrassende aanbiedingen, maar vooral ook met wijze, door kennis en ervaring opgedane, adviezen. Het aanbod is nu Oost, Midden en West Canada. Daarmee doen Otten & Streng hun reputatie als dé Canada-specialisten alle eer aan.

De avonden krijgen een iets andere opzet. Na anderhalf uur algemene informatie met een video, waarin de beste gedeelten van de video's van de afgelopen jaren zijn geselecteerd, een presentatie per provincie door de Canadese makelaars, en een korte vragenronde, gaat de "Canadamarkt" open en kunt u bij de verschillende stands meer informatie en documentatie krijgen en in gesprek gaan over het gebied en de sector van uw voorkeur. De avonden beginnen om 19.45 uur, terwijl de zaal al open is (met koffie) van af 19.00 uur, en de avond eindigt als de laatste belangstel-lende vertrokken is.

De Canada-informatieavonden:

11 nov. Hotel van der Valk, Goes

12 nov. Rest. AC, De Meern

13 nov. Hotel Mercure, Zwolle

14 nov. Hotel Hajé, Heerenveen

15 nov. Hotel Van der Valk, Assen