TNT Post Groep NV

TNT Logistics en KPN tekenen intentieverklaring voor KPN's Logistieke activiteiten

TNT Logistics, een divisie van TPG N.V., en KPN N.V. hebben vandaag een intentieverklaring getekend waarbij KPN de logistieke activiteiten van KPN Telecom Logistics & Repair B.V. uitbesteedt aan TNT Logistics.

De activiteiten betreffen alle warehousing- en vervoersactiviteiten van KPN in Nederland en hebben een jaarlijkse omzet van ongeveer 20 miljoen euro.

Beide partijen verwachten de definitieve overeenkomst voor het einde van 2002 te tekenen.

TNT Logistics, een divisie van TPG, is met meer dan 32.000 medewerkers actief in 35 landen en heeft in totaal ruim 6 miljoen m² opslagruimte in beheer.
TNT Logistics boekte in 2001 een omzet van EUR 3,1 miljard. Bezoek voor nadere informatie de TNT Logistics website op www.tnt.com/logistics.

TPG N.V. verleent wereldwijd, onder de twee merknamen TNT en Koninklijke TPG Post, een breed scala aan post-, express en logistieke diensten. De onderneming heeft ruim 148.000 medewerkers in 60 landen en is in meer dan 200 landen actief. De omzet in 2001 bedroeg EUR 11,2 miljard. TPG N.V. is genoteerd aan de beurzen van Amsterdam, New York, Londen en Frankfurt.