Grafinet


Persbericht Apex Deutschland October 2002

Apex Deutschland:
succesvolle start reden tot uitbreiding

In het kader van de leidende positie die de Apex groep nastreeft als innovatieve, service gerichte producent van rasterwalsen, werd het jaar 2002 ingeluid met de opening van een nieuw verkoopkantoor, Apex Deutschland genaamd.

Middels een individuele, klantgerichte en technisch georiënteerde aanpak bereikte Apex Deutschland met een team van 5 enthousiaste personen de huidige status. Inmiddels kan met enige trots worden gemeld dat de oprichting van Apex Deutschland zeer succesvol is gebleken. Zelfs na beëindiging van het contract met de vorige distributeur, is Apex' omzet in Duitsland en Oostenrijk aanzienlijk gestegen nog binnen het eerste jaar na oprichting.

Tijdens de onlangs gehouden Proflex Fachtagung in Stuttgart, bleek de interesse van de flexo industrie in de Apex producten weer groot te zijn. Met name de Ultra Melt technologie die gebruikt wordt voor keramisch gecoate lasergegraveerde rasterwalsen bleek zeer in trek te zijn. Door deze speciale lasergraveer methode heeft de rasterwals een verbeterde inkt opbrengst en heeft de wals een zelf-reinigende tendens. Dit zijn slechts enkele van de voordelen van deze nieuwe technologie, die met name in het segment van de flexibele verpakkingen essentieel zijn en het is dan ook niet verrassend dat Apex Deutschland in dit segment op zoek is naar versterking van het team, in de vorm van een nieuwe technische verkoper voor de buitendienst.