Grafinet


Persbericht

Primo; multifunctioneel inzetbare papierkwaliteit.

Primo is een houtvrij ongestreken papierkwaliteit in het assortiment van Bührmann-Ubbens Papier, met producteigenschappen die er niet om liegen. Zo is Primo fraai opdikkend, heeft het een hoge opaciteit, een frisse witte tint en een egaal doorzicht. Bovendien is de verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend.

Met Primo kunt u alle kanten op. Zeker nu Bührmann-Ubbens Papier het assortiment uitgebreid heeft. Want voortaan is Primo niet alleen in oningeriemde specificaties leverbaar, maar ook ingeriemd. Primo is verkrijgbaar vanaf magazijn in diverse gramgewichten en formaten. Vandaag bestellen is morgen drukken. Natuurlijk zijn er in aanmaak nog veel meer mogelijkheden, zowel in formaat als gramgewicht en levering op rollen.

De assortimentsuitbreiding is voor Bührmann-Ubbens Papier een mooie aanleiding om een fraaie productmap Primo uit te brengen. Een productmap waarin zowel bedrukte en onbedrukte monsters te vinden zijn.

Voor nadere informatie of een productmap Primo, kunt u contact opnemen met de Monsterafdeling van Bührmann-Ubbens Papier, tel: 0575 - 598 233.

---