Gemeente Wageningen

Actie Zonnestroom verlengd

Wegens overweldigend succes wordt de bliksemactie ZonneStroom Wageningen met één maand verlengd. Op dit moment hebben zich 225 belangstellenden aangemeld bij het Energie Agentschap Apeldoorn (EAA) die de actie uitvoert. Dit is drie keer zoveel als het aantal waar oorspronkelijk op is ingezet. Door de verlenging van de actie kunnen eigen-huis-bezitters in Wageningen tot 1 december een set van 4 zonnepanelen aanschaffen voor de scherpe prijs van 999,- (inclusief BTW, installatiekosten en een Energie Prestatie Advies).

De belangstellenden krijgen gratis advies van de installateur, daarna kunnen zij beslissen of zij daadwerkelijk de zonnepanelen aanschaffen.

De zonnepanelen worden gratis geïnstalleerd en er zit 3 jaar garantie op. De lage prijs is enerzijds mogelijk gemaakt door de subsidies die verleend worden door de gemeente Wageningen en NUON en de Energiepremieregelingen, anderzijds door de bijzondere aanpak van het Energie Agentschap Apeldoorn.

Omdat de actie zo'n succes is geworden, stelt het EAA (in samenwerking met de gemeente Wageningen, NUON en met het Projectbureau Duurzame Energie Wageningen) opnieuw panelen beschikbaar. Er waren in eerste instantie 75 sets van 4 panelen beschikbaar. Dit aantal is halverwege de actie al verhoogd. Nu wordt de actie met een maand verlengd tot 1 december 2002. Ook als dit betekent dat de panelen pas na 1 januari 2003 worden geplaatst, komen de kopers nog in aanmerking voor de scherpe actieprijs. Men kan dan zelf voor ongeveer 10% van het gebruik, schone stroom opwekken. Het is een bliksemactie voor snelle beslissers, omdat waarschijnlijk alleen dit jaar nog maximaal subsidie verkregen kan worden.

Wilt u zich ook aanmelden? Dat kan nu tot 1 december 2002. Bellen voor meer informatie kan ook. Het telefoonnummer van 'ZonneStroom Wageningen' is 0900-123 23 53 ( 0,10 cent per minuut).