Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 7 november 2002

3xM-conferentie over lokale christelijke televisie

in Nederland

AMERSFOORT Stichting Christelijke Media Projecten 3xM in Amersfoort belegt op zaterdag 7 december in Rotterdam een tweede conferentie over de mogelijkheden voor lokale christelijke televisie in Nederland.

,,In maart van dit jaar hadden we de eerste conferentie in Apeldoorn , zegt Marco Schuurmans van 3xM. ,,De deelnemers aan deze conferentie spraken duidelijk de wens uit dat 3xM bezig blijft met christelijke televisie in Nederland. Men heeft behoefte aan een organisatie die onafhankelijk is, geen eigen belangen heeft en daardoor een coördinerende rol kan vervullen. Hierna hebben we vanuit 3xM de bij ons bekende initiatieven op het gebied van lokale christelijke televisie onderzocht en bekeken op welk vlak wij ondersteuning kunnen bieden. In deze vervolgconferentie willen we verder afstemmen met de producenten van lokale christelijke tv-programma s. Ook hopen we in contact te komen met mensen die in hun kerkelijke gemeente al een begin hebben gemaakt met videoactiviteiten, of plannen in die richting hebben.

De conferentie wordt gehouden bij Pinkstergemeente Kom en Zie , Boezemweg 170, in Rotterdam. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden; voor de lunch wordt gezorgd. Opgave vooraf via het secretariaat van 3xM: tel. 033-2864103; e-mail: info@3xm.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht