Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 7-11-2002
Persberichten van donderdagmiddag 7 november 2002

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot maandagmorgen 11 november 08.00 uur.

Telefoon 0592 36 12 94 of 06 53 23 80 59.

Verkeersongeval met letsel

Hoogeveen Vanmorgen reed een 21-jarige man uit Hoogeveen met zijn auto over de Middenveldweg. Vlak voor de kruising met de Marconistraat boste hij tegen de achterzijde van een bestelauto die voor de kruising stil stond en bestuurd werd door een 22-jartige man uit Hollandscheveld. De Hoogeveener werd met nekklachten per ambulance naar het Bethesdaziekenhuis overgebracht.

Emmen Vanmorgen reed een 27-jarige man uit Nieuw-Amsterdam met zijn auto over de N34. Hij zag te laat dat een voor rijdende automobilist, een 46-jarige man uit Emmen, remde ivm wegwerkzaamheden Hij botste tegen de achterzijde van de auto. Een 37-jarige man uit Emmen, die bij hem in de auto zat, werd met nekklachten naar het SZE overgebracht.

Meisje van haar fiets gereden

Zuidlaren Vanmiddag omstreeks 13.00 uur werd een 13-jarig meisje uit Zuidlaren van de fiets gereden door de bestuurder van een donkerrode auto. Het meisje fietste aan de linkerzijde van de Stationsweg. Nadat de bestuurder van de auto was uitgestapt schold hij het op de straat liggend meisje uit en zei dat zij beter moest uitkijken. Daarna stapte hij in de auto en reed zonder zich om het meisje te bekommeren weg. Het meisje werd aan haar rechterbeen gewond en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de donkerrode auto.