Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 7-11-2002 Persbericht district Maasland

ONGEVAL LETSEL, Oss

Op de Berghemseweg in Oss is vanochtend een bromfietsster door een 40-jarige automobiliste uit Berghem aangereden. Het 18-jarige slachtoffer uit Oss is met kneuzingen overgebracht naar het ziekenhuis, na behandeling kon ze weer naar huis.

AUTO WEG, Oss

Vanaf de parkeerplaats aan de Joannes Zwijsenstraat is vanochtend een witte VW Golf met het kenteken JR-HF-44 gestolen.

INBRAAK SPORTCOMPLEX, Oss

In de kleedkamers van een sportcomplex aan de Amsteleindstraat in Oss is woensdagavond ingebroken terwijl men binnen aan het sporten was. Van een aantal sporters zijn gsm`s, horloges, pasjes en geld weggenomen. Men had een deur geforceerd.

DIEFSTAL UIT BEDRIJF, Oss

Bij een bedrijf aan de Waalkade zijn vannacht 5 pc`s en 2 dockingstations weggenomen. Het is nog onbekend hoe men de spullen weg heeft kunnen nemen, er waren namelijk geen braaksporen.

AUTO WEG NA INBRAAK, Heeswijk-Dinther

Vannacht is er ingebroken in een huis aan de Rodenburgseweg in Heeswijk-Dinther. Men doorzocht de benedenverdieping, er werd geld en de autosleutels weggenomen. De auto die buiten stond, een rode Mercedes A160 met het kenteken XL-NG-42, werd vervolgens ook meegenomen door de inbreker(s). Aan de Dorpsstraat in Loosbroek is gisterennacht een blauwe Ford Escort RS2000 met het kenteken FB-XP-81 gestolen.

VERLICHTINGSCONTROLE, Heeswijk-Dinther/ Vorstenbosch/ Nistelrode/ Heesch

De politie heeft tijdens een verlichtingscontrole op verschillende wegen in Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch, Nistelrode en Heesch in totaal 17 bekeuringen uitgeschreven. Negen automobilisten kregen een bekeuring voor het onterecht voeren van het mistlicht, één persoon voor het voeren van een verkeerde kleur verlichting en zeven fietsers werden bekeurd omdat hun verlichting defect was.