Politie Midden- en West Brabant

Persbericht Bergen op Zoom Zuid

Donderdag 7 november 2002

BERGEN OP ZOOM ZUID
Diverse aanrijdingen, oorzaak slecht weer Tijdens het slechte weer op woensdagavond heeft zich een aantal aanrijdingen voorgedaan in Bergen op Zoom. Naast materiele schade is ook een aantal mensen gewond geraakt. Op het Bolwerk Zuid is een 16-jarige inwoner uit Bergen op zoom aangereden door een personenauto. De bromfietser is met vermoedelijk een gebroken been opgenomen in het ziekenhuis. Een 18-jarige inwoner uit Bergen op Zoom reed die avond op zijn fiets en is terhoogte van Hof van de Paltz door een automobilist aangereden en eveneens gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Op de Antwerpsestraatweg in Bergen op zoom verloor een engelse bestuurder van een personenauto vanwege aquaplaning de macht over het stuur en raakte met zijn auto in de sloot. De auto raakte bij dit ongeval total loss en de inzittenden kwamen met de schrik vrij.

HALSTEREN / BERGEN OP ZOOM NOORD Sportschoenen aangetroffen Een 43-jarige inwoonster uit de Melanendreef in Bergen op Zoom zag gisterochtend een 3-tal vuilniszakken bij haar woning staan. Toen zij ging kijken zag zij dat de vuilniszakken gevuld waren met nieuwe sportschoenen. Het vreemde was dat het alleen de linkse of rechtse schoenen betrof van een paar sportschoenen. De vrouw belde de politie over haar merkwaardige vondst. Bij de politie is tot nu toe niets bekend geworden over de herkomst van de schoenen.

Diefstal lasapparaat
Uit een bedrijf gevestigd aan de Oude Moerstraatsebaan in Bergen op Zoom is tussen dinsdagmiddag en woensdagmiddag een lasapparaat gestolen met daarbij behorende apparatuur. Het lasapparaat stond in de werkplaats van het bedrijf. Vermoedelijk is de dader(s) via de achterdeur binnengekomen en heeft zich zo de toegang tot de werkplaats verschaft.