Politie Midden- en West Brabant

Persberichten Roosendaal

Donderdag 7 november 2002

ROOSENDAAL CENTRUM
Aanhouding ivm bezit softdrugs Tijdens een verkeerscontrole werd een tweetal inwoners uit Belgie aangehouden voor het in het bezit hebben van 100gram hennep en 18 gram hashish. Aan beide verdachten werd na verhoor een dagvaarding uitgereikt. Zij moeten zich op een later tijdstip voor de rechter verantwoorden. De softdrugs is inbeslaggenomen.

ROOSENDAAL BOVENDONK

Fietser gewond na aanrijding Woensdagavond vond een aanrijding plaats op de Rucphensebaan in Roosendaal, ter hoogte van de oversteekplaats voor fietsers. De bestuurder van een personenauto kwam uit de richting Roosendaal en reed in de richting Rucphen. Plotseling zag hij een fietser oversteken. De bestuurder van de auto remde nog wel af maar kon de fietser niet meer ontwijken. De fietser, een 13-jarige inwoner uit Roosendaal, werd met enkele botbreuken en inwendige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is ter observatie opgenomen.

Vernieling auto
Tussen maandagnacht en woensdagochtend is een auto vernield die geparkeerd stond aan de Moutberg in Roosendaal. De auto is in zijn geheel bekrast. De schade wordt geschat op ruim 2500 Euro.

Tuinset ontvreemdt
Vanuit een voortuin van een woning aan de Gareelweg in Heerle is dinsdagmiddag een stenen tuintafel en een tweetal stenen krukjes ontvreemdt. De waarde bedraagt ruim 1000 Euro.

Diverse aanrijdingen door gladheid Naar aanleiding van de zeer plaatselijke hagelbuien die in het begin van de middag vielen in de omgeving van Roosendaal heeft zich een 5-tal aanrijdingen voorgedaan op de Rijksweg A58 ter hoogte van Roosendaal. Tijdens de hagelbuien was de weg zodanig glad geworden dat sommige bestuurders hun auto niet meer onder controle konden houden. Bij de aanrijdingen deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.