BEURS.NL

BEURS.NL start verkoop trefwoorden

ARNHEM De financiële portal BEURS.NL is op haar geheel vernieuwde website gestart met de verkoop van trefwoorden. Adverteerders kunnen zoekresultaten laten koppelen aan banners of tekstadvertenties. Met de nieuwe site wil BEURS.NL meer mogelijkheden bieden om nog doelgerichter te adverteren.

Het koppelen van trefwoorden aan advertentie uitingen is populair. Adverteerders kunnen hierdoor nog specifieker een bepaalde doelgroep bereiken waardoor de respons op een campagne vaak veel hoger is. BEURS.NL werkt al enkele jaren samen met WebAds welke beschikt over de nodige software om banners aan zoekresultaten te koppelen. Naast banners kunnen adverteerders ook tekstlinks laten koppelen aan zoekresultaten. Hiervoor heeft BEURS.NL een eigen systeem ontwikkeld.

Tevens biedt de nieuwe site de mogelijkheid om rubrieken exclusief te sponsoren. 'Onder onze vaste klanten hebben we inmiddels 25% van al onze rubrieken verkocht. Dat sterkt ons in de gedachte dat voor deze vorm van adverteren zeer veel belangstelling bestaat' aldus Desirée ten Kaate verantwoordelijk voor de advertentie verkoop op BEURS.NL.

BEURS.NL hoopt met de nieuwe site ook meer bezoekers te trekken. Zo is op de nieuwe site met name de navigatie en de zoek functie verbeterd. Daarnaast kunnen bezoekers binnenkort hun eigen startpagina samenstellen.

Over BEURS.NL:
BEURS.NL is gestart in maart 1999 en trekt dagelijks ongeveer 9.000 unieke bezoekers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Desirée ten Kaate (dkaate@beurs.nl).

BEURS.NL
Van Lawick van Pabststraat 129
6814 HD Arnhem
info@beurs.nl
Tel. 026-3513830


07 nov 02 00:11