Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 7 november 2002.

Van fiets beroofd
TILBURG - Maandagmiddag rond tien over halfzes werd aan de Johannes van Zantenstraat een 13-jarige Tilburgse jonge n van zijn fiets beroofd. De beroving werd gepleegd op het moment dat de jongen zijn fiets op slot wilde zetten. Een nog onbekende man duwde de jongen op zij en nam zijn fiets mee.

Man mishandelt vrouw
TILBURG - Gistermiddag rond kwart voor vier hebben agenten in het politiebureau aan de Karel Boddenweg een 35-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling en bedreiging met de dood van zijn 33-jarige vrouw met wie de man in echtscheiding ligt. De mishandeling werd gepleegd bij een bushalte aan de Baden Powelllaan, waar de vrouw met haar drie kinderen op de bus stond te wachten. De vrouw werd door haar man verschillende malen geslagen en geschopt. Met een dagvaarding op zak is de man weer in vrijheid gesteld.

Berovingen
TILBURG - Gistermiddag rond vier uur werd aan de Stappegoorweg een 61-jarige Tilburgse vrouw van haar tas beroofd. De tas van de vrouw, die aan het stuur van haar fiets hing, werd door een nog onbekende man, met een gele jack aan, van het stuur van de Tilburgse vrouw weggenomen. De vrouw is de dader nog achterna gegaan maar is hem kwijtgeraakt. In de tas van de vrouw zat onder andere een giropas.

TILBURG - Gistermiddag rond de klok van vijf uur werd aan de Magentahof een 84-jarige Tilburgse vrouw van haar schoudertas beroofd. De vrouw was aan de Lage Witsiebaan uit de bus gestapt en via de Magentahof was zij op weg naar de Indigolaan. Aan de Magentahof wordt de vrouw door een nog onbekende man van haar schoudertas beroofd die daarmee hard wegrent in de richting van de Lage Witsiebaan. In de tas zat onder andere een portemonnee met 50 euro.

Computers gestolen
TILBURG - Bij een bedrijf aan de Dr. Hub van Doorneweg zijn gisteravond uit een kantoorruimte op de tweede verdieping zes computers weggehaald. De waarde van de gestolen computers bedraagt 150.000 euro. Het vermoeden bestaat dat de daders gebruik hebben gemaakt van een valse sleutel om bij de buit te komen. De politie stelt een onderzoek in.

Mislukte ramkraak in Hilvarenbeek HILVARENBEEK - Vannacht rond kwart voor vijf werd er aan de Gelderstraat een mislukte ramkraak gepleegd op een winkel in sportartikelen. Tot nu toe vier onbekende daders hebben met een auto een winkelruit stuk gereden, maar werden, voor ze de buit konden verzamelen, overlopen door de eigenaar van de winkel waarop de dieven het hazenpad kozen.

Tasjesroof
TILBURG - Gistermiddag rond halfvier werd in het fietstunneltje bij het St. Elisabethziekenhuis aan de Hilvarenbeekse een 58-jarige Hilvarenbeekse vrouw van haar tas met 150 euro beroofd. Tijdens het voorbijrijden van de vrouw griste een nog onbekende dader de tas uit het fietsmandje en gingen er vervolgens op hun bromfiets vandoor.

Tilburger mishandelt bedrijfsarts Tilburg - Vanmorgen rond kwart over elf hebben agenten aan de Kraaievenstraat een 30-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een bedrijfsarts, een 42-jarige vrouw De verdachte gaf haar een klap in het gezicht.

Tilburger met gestolen auto aangehouden TILBURG - vanmiddag rond de klok van halfeen hebben agenten aan de Wijnruitweg een 18-jarige man uit Tilburg aangehouden. Deze was in het bezit van een auto die op 2 november jl. in Tilburg werd gestolen. De Tilburger is in verzekering g gesteld.

Bron: Carel Bouman