Ingezonden persbericht


(Hoofddorp, 7/11-2002) Vandaag wordt Mamut CRM&Sales in Nederland gelanceerd. Dit is het eerste complete systeem in de Nederlandse markt voor kleine en middelgrote ondernemingen voor relatiebeheer en verkoopondersteuning, dat wordt geleverd met een complete e-commerceoplossing.


- Mamut CRM&Sales maakt onderdeel uit van de productportefeuille Mamut Business Software. Met Mamut CRM & Sales kunnen alle Nederlandse bedrijven hun bedrijfsvoering vereenvoudigen, effectiever werken en de focus leggen op een hogere omzet en klantentevredenheid. De systemen zijn speciaal ontworpen op basis van de behoeften van bedrijven met 1-50 werknemers en meer dan 11.000 bedrijven gebruiken al een oplossing van Mamut, zegt Dave Kroder, Verkoop Manager Mamut Nederland.
Totaaloplossing

Mamut CRM & Sales is een compleet systeem voor relatiebeheer en verkoopondersteuning voor bedrijven die op een effectieve manier haar klanten wenst op te volgen. De oplossing heeft offerte/order/facturering geïntegreerd met een e-commerceoplossing, zodat alle orders uit de webshop automatisch worden overgebracht naar het CRMsysteem.

Mamut CRM & Sales geeft de gebruiker volledige controle over alle verkoop- en communicatieprocessen met klanten, en alle medewerkers werken te allen tijde met bijgewerkte informatie in het systeem.


- Het is de vaste lage prijs en de gebruiksvriendelijkheid van Mamut CRM&Sales die de oplossing onderscheidt van andere alternatieven in de markt en een bedrijf krijgt een complete oplossing voor minder dan 200 Euro, zegt Kroder.
Gebruiksvriendelijk e-commerceoplossing

Er is tevens een e-commerceoplossing geïntegreerd met het relatiebeheer en de verkoopondersteuning. De website is binnen een half uur klaar voor gebruik en vereist geen kennis over HTML of Internet. De gebruiker kan een eigen webshop creëren met prijzen, informatie en productfoto s, waar het bedrijf duizenden producten kan verkopen. Prijzen kunnen worden getoond in Euro of in een andere valuta en de klant kan betalen via creditcard of andere betalingswijzen.

Volumeverkoop van standaardapplicaties

Mamut is opgericht in 1995 en richt zich uitsluitend op de verkoop van complete standaardapplicaties voor het MKB, hetgeen bijzonder lage prijzen mogelijk maakt. Mamut heeft als doelstelling dat een bedrijf haar behoeften kan dekken met één standaardsysteem, zonder aanvullende modules of consulentdiensten te hoeven aanschaffen.

Prijsbekroonde producten

Mamut heeft een reeks onderscheidingen ontvangen voor haar productassortiment en de productportefeuille Mamut CRM&Sales is onder meer gekozen tot Europa s beste oplossing voor kleine ondernemingen tijdens de Microsoft Fusion Awards 2001 in Anaheim, Californië. Eerder is Mamut ook bekroond tot Beste Scandinavische E-commercoplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen .

Over Mamut

Mamut is een toonaangevende aanbieder van complete Administratieve, CRM- en internetoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Mamut biedt complete oplossingen aan tegen de beste prijs/prestatie. Meer dan 65.000 klanten gebruiken Mamut Business Software dagelijks. Het bedrijf is talrijke keren onderscheiden voor haar productassortiment en wordt gerepresenteerd in heel Europa. Aanvullende informatie over Mamut en haar producten vindt u op www.mamut.nl .

Voor meer informatie contact:

Dave Kroder, Verkoop Manager, telefoon: 023 568 9391, e-mail: davek@mamut.com

>