EUROPOINT BV

Nieuwe werkvormen op congres @ndersWerken

Zeist, juni 2002 De Stichting Nederlands TelewerkForum organiseert in samenwerking met de provincie Flevoland op 7 november 2002 in het Stadhuis van Almere het nationaal congres @ndersWerken. Spraakmakend inleider tijdens het congres is 'anders denker' Eckart Wintzen, hoofd chaos bij Ex'tent. Marc van Lieshout (TNO STB) zal het onlangs verschenen TNO rapport 'Domotion' toelichten.

Doel
Het dichtslibben van wegen en economische en maatschappelijke veranderingen kunnen het op een andere wijze werken aantrekkelijk maken. Er zijn tal van nieuwe werkvormen voor thuis, onderweg en op kantoor. Meestal ontbreekt het bij bedrijven echter aan kennis om de mogelijkheden van anders werken in tijd en plaats diepgaand te onderzoeken. TelewerkForum wil door middel van het congres @ndersWerken, beleidsmakers in de samenleving bewust maken van het feit dat innovatieve werkvormen daadwerkelijk kunnen bijdragen aan het welzijn van mensen en de oplossing van maatschappelijke problemen. Het congres beoogt deelnemers te stimuleren tot concrete oplossingen.

TelewerkPrijzen 2002
Tijdens het congres zal de TelewerkPrijs worden toegekend aan een Nederlandse organisatie die het telewerken op een voorbeeldige wijze in de bedrijfsvoering heeft ingevoerd. De TelewerkAspectprijs wordt toegekend aan onderzoeken, artikelen, producten of diensten, die een waardevolle bijdrage aan de invoering van telewerken kunnen leveren.

Adviesgroep
Het congres @ndersWerken vindt plaats op 7 november 2002 in het stadhuis van Almere. De adviesgroep, onder leiding van Jan Abercrombie, directeur van de Stichting Nederlands Telewerk Forum, draagt zorg voor het congresprogramma. Naast het TelewerkForum betaat de adviesgroep uit vertegenwoordigers van: www.hphomework.nl (Hewlett-Packard), Ardeon, Gemeente Almere en Provincie Flevoland en Europoint.

Congres
De doelgroep van het congres bestaat voornamelijk uit beslissers en beleidsmakers van het bedrijfsleven, de overheid en maatschappelijke organisaties. Het congres is met name bedoeld voor diegenen die bereid zijn de discussie aan te gaan en een analyse te maken van de geschiktheid van het bedrijf voor andere werkvormen. Het congres zal hen concrete oplossingen en ondersteuning bieden voor de implementatie ervan in de onderneming.

Bedrijvenmarkt
De overheden, bedrijven en instellingen hebben gelegenheid op een speciaal ingerichte markt hun producten of diensten te tonen. Hiervoor kunnen in het Stadhuis stands worden betrokken in een ruimte waar de deelnemers de pauzes doorbrengen en de lunch wordt geserveerd. De ideale gelegenheid om te netwerken.

Noot aan de redactie:
Indien u interesse heeft om het bovenstaande congres bij te wonen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan de organisatie kenbaar te maken. Graag ontvangen wij daarbij ook een kopie van uw perskaart. Tevens verzoeken wij u hierbij dit evenement op te nemen in uw evenementenkalender van uw vakblad.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Europoint b.v. Anita Blees, Postbus 822, 3700 AV Zeist Tel.: 030 6933 489, Fax: 030 6917 394, E-mail:
ablees@europoint-bv.com
Web: www.europoint-bv.com/events/telewerk


07 jun 02 10:50