PERSBERICHT
06/11/2002

Slim fast introduceert maaltijdvervangende pasta's

Warm, hartig en met een lekker stevige beet. Dat zijn de drie nieuwe pastamaaltijden die SlimoFast begin november introduceert: Pasta Carbonara met kaas en bacon, Pasta Florentina met broccoli en spinazie en Pasta Pomodoro met tomaten en Italiaanse kruiden. Deze SlimoFast pasta's bevatten slechts 240 kilocalorieën. En net als de SlimoFast drinkmaaltijden, repen en soepen zitten ze boordevol goede voedingsstoffen, vitamines en mineralen. De nieuwe SlimoFast pasta's passen uitstekend in een SlimoFast dag. Hierbij staan twee SlimoFast maaltijden, drie tussendoortjes en één normale, gezonde maaltijd op het menu. De pasta's zijn als zowel lunch als avondmaaltijd te gebruiken. Met deze uitbreiding van het assortiment biedt SlimoFast iedereen die wil afvallen volop vrijheid in de invulling van een SlimoFast dag en variatie in smaken. Dat maakt het makkelijker om de strijd tegen de kilo's te beginnen én vol te houden.

Slim Fast dag
De drie nieuwe SlimoFast pasta's maken onderdeel uit van het SlimoFast-plan. Een gezonde, eenvoudige en veilige manier om af te vallen en op gewicht te blijven, die bovendien makkelijk is in te passen in het dagelijks leven.
Het principe van een SlimoFast dag is elke drie uur iets te eten: twee SlimoFast maaltijden, een normale gezonde maaltijd en drie verantwoorde tussendoortjes. Zo heb je de hele dag door energie en voel je je goed. Met de toevoeging van de drie verschillende pasta's aan de bestaande drinkmaaltijden, repen en soepen maakt SlimoFast afvallen en op gewicht blijven nog gevarieerder, flexibeler en makkelijker.

Een Slim Fast dag met pasta
Omdat nieuwe SlimoFast pasta's hartig en warm zijn, kunnen ze uitstekend als avondmaaltijd worden gegeten. Een goed gevulde maaltijdsalade met (stok)brood en een schaaltje yoghurt is dan bijvoorbeeld een prima lunch. Als de lunch wordt vervangen door een SlimoFast pasta, kan de avondmaaltijd bestaan uit een stukje mager vlees, aardappelen, pasta of rijst, een ruime portie groente en eventueel wat salade.

Bereiding
De nieuwe SlimoFast pasta's zijn eenvoudig te bereiden. In een middelgrote kom wordt aan de pasta een grote mok (200 ml) heet water toegevoegd. Dit blijft afgedekt drie minuten staan. Daarna wordt al roerend de saus toegevoegd. Tot slot nog twee minuten afgedekt laten staan en de SlimoFast pasta is klaar.

Verkrijgbaarheid
De drie nieuwe SlimoFast pasta's zijn vanaf begin november verkrijgbaar bij supermarkt en drogist. De prijs voor een pak met drie afzonderlijk verpakte pastamaaltijden bedraagt circa ¤ 5,79. Dat komt neer op circa ¤ 1,93 per pastamaaltijd.


-EINDE BERICHT-