Fontys


dinsdag 5 november 2002

Open dag Fontys Hogescholen in Roermond

Fontys PABO Limburg locatie Roermond houdt een open dag op zaterdag 9 november van 10.00 tot 14.00 uur. Naast de reguliere voltijd- en deeltijdopleiding biedt locatie Roermond van Fontys PABO Limburg ook een herintrederscursus en een verkorte deeltijdopleiding voor hbo-afgestudeerden.

Studenten aan de verkorte deeltijdopleiding voor hbo-afgestudeerden kunnen dankzij een op maat toegesneden programma binnen twee of drie jaar hun getuigschrift halen. Deze opleiding wordt alleen in Roermond aangeboden.

Studenten en docenten van locatie Roermond van Fontys PABO Limburg zijn aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden over alle pabo-opleidingen. Daarnaast is ook het Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg (OSO) vertegenwoordigd. Dit centrum biedt opleidingstrajecten aan die theoretisch en praktisch ingaan op de problematiek die een onderwijsgevende in zijn werksituatie tegenkomt, zoals een traject remedial teaching, maar ook een traject management in speciaal onderwijs.

Open dag Fontys Hogescholen Roermond
Zaterdag 9 november
Van 10.00 tot 14.00 uur
Burg. Geuljanslaan 16

Fontys Hogescholen bestaat uit 36 instituten en biedt ruim 200 voltijd- en deeltijdopleidingen aan in het hoger beroepsonderwijs. Er zijn opleidingen op het terrein van Techniek, Economie, Mens en Maatschappij, Gezondheidszorg, Onderwijs en Kunsten. De nadruk ligt op kleinschalig onderwijs in overzichtelijke werkverbanden. Onderwijs, cursussen en trainingen worden gegeven vanuit vele plaatsen verspreid over Nederland. Meer informatie over Fontys Hogescholen is verkrijgbaar via www.fontys.nl of de Fontys Informatie Telefoon 0877 877 877. Dit persbericht is ook te vinden op www.fontys.nl.