Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 06-11-2002

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 9 november
Radio 2 - 16.00 uur

Hadassah de boer ontvangt abel en ruth jacott

Zaterdagmiddag 9 november presenteert Hadassah de Boer een gevarieerde aflevering van TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2. In het twee uur durende live-programma ontvangt ze diverse gasten waaronder Magna Carta, Ruth Jacott, Abel en Arnold Vanderlyde.

Met een nieuwe cd en een nieuwe bezetting zijn de heren van nederpopgroep Abel weer helemaal terug. Zaterdag komt Abel de nieuwe single 'Walsen' zingen en even bijpraten. Het is een tijdje wat stiller geweest rondom zangeres Ruth Jacott, maar nu is er een nieuwe cd van haar verschenen, getiteld 'Tastbaar'. Ruth komt zingen en vertellen waar ze zich de afgelopen tijd mee bezig heeft gehouden. Het Britse akoestisch folk-rockduo Magna Carta is al sinds 1969 bezig. Ze scoorden een hit met o.a. 'Airport Song', een liedje met een verhaal dat een Nederlands tintje heeft, maar daarover zullen ze a.s. zaterdag meer vertellen.

De sportgast van deze week is oud-bokser Arnold Vanderlyde. Hij is achter de schermen nog altijd druk bezig met de bokssport. Daarnaast is hij zeer actief in het bedrijfsleven. De hoogste tijd dus om deze muziekliefhebber uit te nodigen voor een goed gesprek in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.tros.nl.