Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 09-11-2002 Persbericht district Land van Cuijk

BROMFIETSER VERONGELUKT, Sint Hubert

Vrijdagmiddag is een 17-jarige bromfietser uit Mill op de Pastoor Jacobsstraat in Sint Hubert onder een voorbijrijdende vrachtwagen gekomen en ter plaatse bezweken aan hoofdletsel. Het slachtoffer kwam van het fietspad, dat in de weg overgaat, afgereden en raakte onder de vrachtwagen. De terplaatse gekomen traumahelicopter kon geen eerste hulp meer verlenen. De vrachtwagen werd bestuurd door een 30-jarige man uit De Rips.

MOTORRIJDER GEWOND, Langenboom

Vrijdagmiddag heeft een 63-jarige motorrijder uit Nijmegen op de Eikenlaan in Langenboom een hersenschudding opgelopen toen hij werd aangereden door een 42-jarige automobilist uit Langenboom. Het ongeval gebeurde toen de automobilist zijn auto op een inrit had gekeerd.

FRONTALE BOTSING, Beers

Vrijdagavond laat botsten op de Provincialeweg bij Beers twee auto`s frontaal op elkaar. In een flauwe bocht haalde een automobilist uit Sint Agatha een vrachtwagen in, op de deze weghelft botste hij frontaal tegen een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 33-jarige man uit Escharen. De Escharense automobilist werd met heupletsel naar het ziekenhuis gebracht, de passagiere van de Escharense chauffeur is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht.

AUTO WEG, Cuijk

Bij een autobedrijf aan de Bontsestraat in Cuijk is vrijdagavond een Alfa Romeo 164 met het kenteken XR-08-DZ gestolen. De auto stond buiten.

INBRAAK WONING, Oploo/Sint Anthonis

Vrijdagmiddag is ingebroken in een huis aan de Rondsel in Oploo. Er is een jas, een gsm en een klein geldbedrag ontvreemd. Diezelfde middag is er ook ingebroken in een huis aan de Oude Breestraat in Sint-Anthonis. Er wordt niets vermist,