Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 10-11-2002 Persbericht district Maasland

UITSLAANDE BRAND, Oss

In een flatwoning aan de Schapedreef in Oss was vrijdagavond een uitslaande brand . De 26-jarige bewoonster is met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis gebracht, nadat agenten, die als eerste ter plaatse waren, haar naar beneden hadden gedragen. De vrouw werd opgenomen. De brandweer bluste de brand binnen enkele minuten. De hond van de bewoonster kon later ook uit de woning worden gehaald. Vermoedelijk is het vuur ontstaan tijdens het koken. Zaterdagavond was er een beginnende brand in de keuken van een huis aan de Akkerstraat in Oss. De bewoonster was niet thuis. De brandweer ontdekte een smeulende afzuigkap en schrootjesplafond. De brand was vanzelf uitgegaan.

MAN BEDREIGT PORTIERS, Loosbroek

Vannacht zijn 2 portier van een dancing aan de Dorpsstraat door een 21-jarige man uit Deest bedreigd. De man mocht niet binnen omdat hij geen toegangspasje had of zich kon legitimeren. Daarop voegde de man de portiers toe: "Je weet zeker niet wat er vorige week in de Matrixx in Nijmegen is gebeurd". Hierop hielden de twee de man aan en gaven hem over aan de politie. Hij moest mee naar het bureau, proces-verbaal is opgemaakt. Bij een 19-jarige jongen uit Reusel is vannacht in dezelfde disco een kleine hoeveelheid cocaine aangetroffen. De drugs moest hij inleveren

BELEDIGING, Oss

Vannacht heeft de politie drie mannen aangehouden wegens belediging van politiemensen. Op de Eikenboomgaard meende een 21-jarige Ossenaar agenten uitschold. Hierop is hij aangehouden en geboeid in de politieauto gezet. De 23-jarige broer van de verdachte bemoeide zich met de aanhouding en trok het portier van de politieauto enkele malen open. Hierop is hij ook aangehouden. De derde man, een 23-jarige Heeschenaar, stapte vervolgens in de politieauto en probeerde de politiemensen een kopstoot te geven. Met behulp van een portier kon ook hij worden aangehouden. Allen waren onder invloed van alcohol.

BESTELBUS WEG, Herpen

Aan de Schoolstraat in Herpen is vrijdagnacht een zwarte Mercedes Sprinter bestelbus met het kenteken VH-JJ-70 gestolen.