BRABANT MEDICAL SCHOOL

Rectificatie datum persconferentie Brabant Medical School

Den Bosch, 5 november 2002

Aan De Redacties

Geachte dames en heren,

Namens het bestuur van de Brabant Medical School i.o. nodig ik u hierbij uit voor een persconferentie op:

maandag 11 november a.s. van 12.00 tot 13.00 uur in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort (Wandelganger I).

Tijdens de persconferentie, die plaatsvindt aan de vooravond van de parlementaire behandeling van de OCW-begroting in de Tweede Kamer, zal het businessplan voor de oprichting van de Brabant Medical School worden gepresenteerd.
De Brabant Medical School heeft een nieuw concept voor het klinisch gedeelte van de opleiding van artsen en paramedisch personeel ontwikkeld. Daarmee wil zij een substantiële bijdrage leveren aan de algemene vraag naar meer, beter en goedkoop opgeleide zorgverleners. De Brabant Medical School io. is een initiatief van het St. Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg, het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven, Fontys Hogescholen, de Universiteit van Tilburg, de Technische Universiteit Eindhoven, de provincie Noord-Brabant en de gemeenten Tilburg en Eindhoven.

Tijdens de persconferentie zal mr F. Houben, voorzitter van het BMS-bestuur, het plan aanbieden aan mw drs A. Nijs, staatssecretaris van OCW en dhr C.G.A. Cornielje, voorzitter van de Vaste Commissie voor OCW in de Tweede Kamer.

Wij verzoeken u vriendelijk ons te laten weten of wij op uw komst mogen rekenen. Ik hoop dat u op maandag 11 november aanwezig kunt zijn.

Met vriendelijke groet,

Mr B.M.J.Pauw.

Opgave en nadere informatie:
Pauw, Sanders, Zeilstra & van Spaendonck
t.a.v. mw drs F.M. Tausk
Prinsessegracht 7
2514 AN DEN HAAG
Tel. 070 356 39 22
Fax 070 364 27 90
E-mail: f.tausk@pszvs.nl


05 nov 02 17:23