Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

11/06/2002
Wegwerkzaamheden
Tijdelijke verkeerslichten tussen Duiven en Zevenaar

Van maandag 11 november tot en met vrijdag 15 november vinden er graafwerkzaamheden plaats aan de weg tussen Duiven en Zevenaar in verband met de aanleg van een glasvezelverbinding. Het gaat om de Arnhemseweg - Oostsingel.

De werkzaamheden vinden plaats aan de noordzijde van de weg, pal naast het fietspad. Omdat het fietspad ter plekke niet begaanbaar zal zijn, worden de fietsers voor de veiligheid over de rijbaan geleid. Eén rijstrook zal hiervoor afgezet worden. De overblijvende rijstrook zal beurtelings beschikbaar zijn voor het snelverkeer. Dit wordt geregeld middels tijdelijke verkeerslichten.

De werkzaamheden starten dagelijks om 9:00 uur en eindigen dan rond 16:00 uur. Gedurende dit tijdvak kan er dus vertraging ontstaan wanneer u van deze weg gebruik wenst te maken. Buiten dit tijdvak is het fietspad wel normaal beschikbaar en zijn beide rijstroken van de weg voor het snelverkeer beschikbaar. Tijdens de ochtend- en avondspits zal het verkeer dus weinig hinder ondervinden van de werkzaamheden.