Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

06-11-2002
Extra kennisgeving workshops bedrijventerreinen

Op maandag 11 en dinsdag 12 november organiseert de gemeente workshops voor de ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen Vleddermond, Dideldom en Nieuw Buinen. Deze workshops staan in het teken van de revitalisering van deze drie terreinen. De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en zullen plaatsvinden in het D.E.-gebouw van Philips. De betreffende ondernemers hebben hiervoor reeds een uitnodiging ontvangen.

De afgelopen maanden is door de gemeenten Stadskanaal en Borger-Odoorn en ondernemers hard gewerkt aan de inventarisatie van knelpunten en mogelijke oplossingen daarvoor. Op dit moment staat een groot aantal mogelijke maatregelen op papier. Tijdens de workshops horen wij graag uw mening hierover.

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld omdat de onderwerpen die aan de orde zullen komen invloed hebben op de toekomst van uw bedrijventerrein. Daarnaast kan een deel van de kosten voor rekening van de bedrijven op de terreinen komen. Ook daarom is het van belang dat u uw stem laat horen.

U kunt zich aanmelden voor de workshops via het antwoordformulier dat u bij de uitnodiging aantreft. U kunt ook bellen met mevrouw Louke Glazenburg: 0599-631 520, of haar emailen: glazenb@stadskanaal.nl