Gemeente Waterland


De herstraatwerkzaamheden in de Kerkstraat tot aan de Kermergracht, zijn bijna gereed. Volgens planning zijn de werkzaamheden op dit stuk op 11 november aanstaande gereed. De Kermergracht is dan weer bereikbaar via de Kerkstraat.

Op de Kerkstraat is een voetgangerstrook gerealiseerd. Over enige tijd zullen daar borden worden geplaatst, wat betekent dat men daar dan niet meer mag parkeren. Voor minder valide personen zijn wij van plan om vlakbij het gedeelte van de Kerkstraat waar niet meer geparkeerd kan worden een tweetal invalidenparkeerplaatsen te realiseren, zodat zij de Kerkstraat goed kunnen bereiken.

Wanneer u meer informatie wenst over de werkzaamheden kunt u op maandag tot en met donderdag van 09.00 - 16.00 uur contact opnemen met de heer T. Claasen, via telefoonnummer 0299 - 658 577. Wanneer u informatie wilt hebben(of reacties wilt geven) over de invalidenparkeerplaatsen, dan kunt u op werkdagen (uitgezonderd de woensdag) contact opnemen met mevrouw R. Puggioni, via telefoonnummer 0299 - 658 632.