Gemeente Apeldoorn

Bewonersavond dorpsvisie Hoenderloo op 11 november

Bewoners van Hoenderloo en andere belanghebbenden krijgen tijdens een bewonersavond op 11 november aastaande in 't Dorpshuus, Paalbergweg 26, informatie over de dorpsvisie Hoenderloo. De bewonersavond is bedoeld om geïnteresseerden te informeren over de dorpsvisie waaraan de gemeente Apeldoorn momenteel werkt. Deze visie geeft een totaalbeeld van de gewenste toekomstige ontwikkeling van het dorp. De gebiedswethouder voor Hoenderloo J. van Beckhoven is deze avond aanwezig. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur.

De eerste fase in de voorbereidingen voor de dorpsvisie - de sterkte- en zwakte analyse - is bijna afgerond. Mevrouw Zwanenburg van het gelijknamig bureau Zwanenburg uit Zutphen presenteert tijdens de bewonersavond de resultaten van dit onderzoek. Vragen die in deze fase aan de orde komen zijn:

* Wat is Hoenderloo voor een dorp? Waardoor onderscheidt het zich van andere dorpen?

* Welke sterke- en zwakke kanten heeft Hoenderloo op dit moment en waarom?

* Welke kansen en bedreigingen ziet u voor de toekomst van Hoenderloo?

*

Welke keuzes moeten er worden gemaakt?

Tijdens de bewonersavond gaat het met name om de vraag of de bewoners en andere belanghebbenden zich herkennen in de sterke en zwakke kanten en in de kansen en bedreigingen, zoals die zijn geïnventariseerd.

Meer informatie over de bewonersavond, het rapport 'Hoenderloo gewogen' en het proces van de dorpsvisie is terug te vinden op de site www.apeldoorn.nl (onder plannen en projecten).

© 1996-2002 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer
Webserver: 1