NVM

11 november 2002

www.aogplein.nl, de grootste aanbodsite voor agrarisch onroerend goed!

Deze nazomer is de nieuwe internetsite www.aogplein.nl van NVM Agrarisch Onroerend Goed operationeel. Het AOGPlein is de site waar de koper en verkoper van agrarisch onroerend goed het aanbod van de agrarische makelaars van de NVM kunnen bekijken. Met ruim 600 agrarische objecten, variërend van woonboerderijen tot melkquotum, kan het AOGPlein zich met recht de grootste aanbodsite van agrarische objecten van Nederland noemen.

Voorzitter NVM Agrarisch Onroerend Goed, Sanne Wind: "Agrariërs zitten steeds meer op internet. Het is dan ook logisch dat wij als NVM Agrarisch Onroerend Goed daar op inspelen."

Met het AOGPlein willen we het complete aanbod van onze makelaars overzichtelijk, snel en dichtbij de agrariër brengen. Eenvoud is de kracht van de site; met één druk op de knop wordt het gehele aanbod van de agrarische makelaars van de NVM getoond. Natuurlijk kan de gebruiker ook zoeken op een specifiek object, een regio of een makelaarskantoor. De site is interactief zodat een optimale uitwisseling van informatie mogelijk is".

De agrarische NVM makelaars werken al enkele jaren met internet. Niet alleen ter informatieverstrekking, maar zeker ook voor het onderling uitwisselen van marktgegevens. Via dit systeem worden objecten, rechten en quota met prijs gemeld aan collega's. Zo ontstaat een transparante markt en kan de makelaar zijn klant zo goed mogelijk bedienen.

Samenvattend stelt Sanne Wind: "Het AOGPlein biedt het meeste complete overzicht van agrarisch onroerend goed en maakt de markt transparant voor de agrariër."


---
____