Ingezonden persbericht


Helderheid iiyama beeldbuismonitoren drastisch toegenomen Ideaal voor spelen games en bekijken afbeeldingen

Amsterdam, 11 november 2002 - Beeldschermenproducent iiyama, geroemd vanwege haar kwalitatief hoogwaardige producten, heeft de helderheid van drie 17 inch beeldbuismonitoren sterk verbeterd. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het spelen van games en het bekijken van afbeeldingen.

Kwaliteitsproducten
"Met de verhoogde helderheid hebben we een belangrijke verbetering aangebracht die door de eindgebruiker gewaardeerd zal worden. Daarnaast tonen we hiermee wederom aan dat iiyama voor kwaliteitsproducten en gemak staat. Met één druk op de knop wordt de helderheid bij drie van onze vernieuwde beeldbuismonitoren verhoogd tot maar liefst 420cd/m². Dit is, zeker in vergelijking met de gemiddelde "normale" helderheid van 120cd/m², indrukwekkend te noemen", aldus Jeffry Pettinga, sales & marketing manager bij iiyama Benelux.

De drie modellen (LM704UTA, de HM703UTA en de HM704UTCA) beschikken over een Diamondtron M² beeldbuis, hebben een 15pin D-sub signaalingang en een 0,25 AG pitch. Het verhogen van de helderheid gebeurt door de functie OPQ (Optimum Picture Quality) te activeren. De LM704UTA heeft een maximale resolutie van 1280x1024@65Hz. Zowel de HM703UTA en HM704UTCA hebben een resolutie van 1280x1024@85Hz en sRGB, wat de weergave van de werkelijke kleur garandeert. De verkoopprijs inclusief BTW van de LM704UTA is EUR 279, van de laatste twee modellen bedraagt deze EUR 309.

Over iiyama
iiyama is producent van een uitgebreid assortiment CRT en LCD monitoren en bedient daarbij zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Het hoofdkantoor van iiyama, van origine een Japans bedrijf, is gevestigd in Nagano City. Opgericht als familiebedrijf in 1973, heeft iiyama zich ontwikkeld tot een succesvolle internationale onderneming met kantoren over de hele wereld. Het kantoor van iiyama Benelux is gevestigd in Amsterdam en is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing in de Benelux, Scandinavië en het Midden Oosten. iiyama verkoopt haar producten via een netwerk van ervaren distributeurs en retailers.
>
Voor meer informatie, testproducten en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Jeroen Breuer
Tel: 020 530 4338
E-mail: jeroenb@text100.nl

Of u kunt een bezoek brengen aan de website van iiyama: www.iiyama.nl/pers