VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl

56 extra voorstellingen Saturday Night Fever

Van de musical Saturday Night Fever worden 56 extra voorstellingen geboekt. Dit is besloten als gevolg van de grote publieke belangstelling toen bekend werd dat Saturday Night Fever gaat stoppen. De laatste keer dat deze succesvolle discodans musical te zien zal zijn in het Utrechtse Beatrix Theater, is nu definitief vastgesteld op zondag 23 februari 2003. De kaartverkoop voor de extra voorstellingen start op dinsdag 12 november. Hoofdrolspelers van het eerste uur Joost de Jong en Chantal Janzen zullen tot het einde van de speelperiode te zien zijn in Saturday Night Fever. Dit geldt ook voor Tony Neef, Carlo Boszhard en Danny Rook. Om beurten spelen zij de rol van de excentrieke DJ Monty, de gangmaker in '2001 Odyssey', de discotheek in Saturday Night Fever.

Voordat definitief het doek valt zal nog eenmaal een castwissel plaatsvinden van Saturday Night Fever. Bijzonder in deze slotfase is dat Claudia de Graaf, de Annette van het eerste uur, bereid is gevonden opnieuw deze rol te vertolken. Zij komt in de plaats van Daphne Flint. Claudia de Graaf speelde vanaf de première op 24 juni 2001 tot juni dit jaar de rol van Annette. Daphne Flint wordt de eerste understudy van Constance, de rol die Tooske Breugem gaat vertolken in de nieuwe musical 3 Musketiers, die op 30 maart 2003 in première gaat.

Saturday Night Fever is iedere avond (behalve maandagavond) én zondagmiddag te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via De Reserveerlijn: 0900 - 300 5000 (45 eurocent per minuut). Meer informatie tevens via www.musicals.nl


---

----
Noot voor de redactie/