Ingezonden persbericht

TT Circuit Assen, 11 november 2002

Persbericht

TT circuit Assen wint voor de tweede keer world superbike organisers award!!

In navolging van het winnen van de World Superbike Organisers Award in het jaar 2000, na de 1e 2 bouwfases, is na het gereedkomen van bouwfase 3 (vergroting paddock, baanverlegging van de Veenslang, het opnieuw asfalteren van de baan, aanleggen nieuwe tunnel en het aanpassen van enkele veiligheidszones) is het TT Circuit Assen opnieuw de eer van de World Superbike Organizer Award ten deel gevallen. Zo ontving het bestuur van het TT Circuit Assen vanuit het SBK International hoofdkantoor in Londen (de internationale organisatie van het WK Superbike) de mededeling dat het TT Circuit Assen de World Superbike Organisers Award 2002 heeft gewonnen. Daarmee is het TT Circuit Assen s werelds beste Superbike race-organisatie van afgelopen seizoen.

Uit een stemming van onder andere het management en staf van Superbike International, samen met de managers van de Superbike top-teams en fabrikanten, kwam wederom unaniem het TT Circuit Assen naar voren als de beste organisator van het WK Superbike-seizoen. De organisatie van het evenement, de upgrading van het circuit, de extra veiligheidsmaatregelen tbv de coureurs, nieuwe faciliteiten, promotionele activiteiten, logistiek en uitstekende samenwerking met de medewerkers, waren de punten waarop het TT Circuit Assen het dit jaar won van alle andere circuits.

Het bestuur, medewerkers en officials van het TT Circuit Assen zijn zeer verguld met deze internationale hoog aangeschreven erkenning , meldt directeur Peter Oosterbaan. We beschouwen deze prijs als een waardering voor allen die dag en nacht voor het circuit in touw zijn en een bevestiging dat we met de grote investeringen ( 25 miljoen euro) in de afgelopen 4 jaren op de goede weg zijn.


---