Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 11-11-2002 2e persbericht van maandag 11 november 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontrole
Vanmorgen tussen 10.30 uur en 12.00 uur is op de Fellenoord een verkeerscontrole gehouden. Er zijn 32 processen-verbaal uitgeschreven voor: 1) 2 x niet dragen van de helm 2) 4 x niet op eerste vordering het rijbewijs kunnen tonen 3) 1 x niet op eerste vordering het kentekenbewijs kunnen tonen 4) 18 x geen autogordel dragen 5) 4 x verlopen APK keuring 6) 1 x voeren van onjuiste verlichting (personenauto met rode dimlichten) 7) 1x rijden op de busbaan 8) 1 x rijden door rood

Reusel: Man bekent benzinediefstallen
Vrijdagmorgen rond 9.30 uur is op de Raamloop in Reusel een 23-jarige man uit Bladel aangehouden. Hij had daar een vakantiehuisje opengebroken en gebruikte dat om te overnachten. Toen de politie hem in het afgelopen weekeinde nader aan de tand ging voelen, bekende hij in de maanden september en oktober zeker 17 benzinediefstallen te hebben gepleegd. De man knipte bij geparkeerde autos de benzineleiding door en liet benzine in een jerrycan stromen. Was de jerrycan vol, dan liet hij de benzine gewoon op straat lopen. De autos waren meestal van het merk Opel Kadett. Hij had zijn werkgebied in Bladel en directe omgeving. De man was eerder dit jaar al tot een alternatieve straf veroordeeld voor soortgelijke feiten.

Eersel: Inbraak in een bedrijf
Tussen zaterdag 16.00 uur en maandagmorgen 08.45 uur is er ingebroken in een kantoor aan de Hint, waar meerdere instellingen gevestigd zijn. Uit het kantoor zijn een complete computer en een fax met telefoon weggenomen.